Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:758848
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.07.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pašreizējais ekonomiskais stāvoklis valstī ir visai nestabils. Augstā gada inflācija, kas ar katru mēnesi nemitīgi pieaug, ir radījusi nopietnas problēmas daudziem. Valdības politika ekonomikas veicināšanai, kā arī lielu projektu un investīciju piesaiste. Pasaules ekonomikas krīze, kas atbalsojas arī Latvijā un, protams, daudzu uzņēmumu bankrots. Tās ir tikai dažās problēmas, kas skar kopējo ekonomiku un tās attīstību. Taču, Latvijai ir iespējama strauja izaugsme nākošajos piecos gados.
Rakstot šo eseju nulle kā uzzināju, ka šī gada inflācija jau ir sasniegusi 17.5%, ja pilnīgi godīgi, šis cipars mani nepārsteidz, jo patiesībā, tas jau bija gaidāms, es personīgi nemaz vairs neceru, ka inflācija sāks kristies no vasaras, drīzāk tas varētu notikt nākošā gada sākumā vai vidū, jo ir neiespējami kristies inflācijai, ja cenas pieaug tik strauji, ka mēs pat attapties nespējam, diemžēl savu artavu inflācijas kāpumam deva arī elektrības kāpums, diemžēl pakalpojumu regulētājs nevar īpaši ietekmēt šos iesniegtos jaunos tarifus, lielākoties jau tam, ka valstī nav lielas konkurences elektroenerģijas jomā un ņemot vērā arī pasaules cenu kāpumu, tas vienkārši bija neizbēgams. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация