Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:101352
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.05.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šo grāmatu izvēlējos, jo tā ir par man interesējošu tēmu, draudzību. Domāju, ka ir interesanti uzzināt, ko tad īsti vārds “draudzība” nozīmē un kāda ir draudzības patiesā būtība.
Valerio Albaseti ir itāliešu kristīgais psihoanalītiķis un šajā grāmatā viņš lasītājam palīdz saprast, kas ir patiesa draudzība. Savā darbā viņš daudz izmanto personisko pieredzi un lieto daudz aforismu.
Grāmatai ir 106 lapaspuses un 5 nodaļas, kurās sīki un smalki ir aprakstīta draudzība, kā arī ir aprakstīts cilvēks un tā domāšanas veids.
Sīkāk darbā analizēšu 3 nodaļas – Nedraudzīgums; Mūsdienu un senākā izpratne par draudzību; Draudzības valoda. Šīs daļas sīkāk analizēt izvēlējos, jo šķiet, ka tās visprecīzāk izskaidro draudzības nozīmi un būtību, kā arī šajās nodaļās plaši tiek izmantoti aforismi, kas palīdz iedziļināties autora tekstā un domās.
Kopumā grāmata patika, jo tā lika aizdomāties par to kāda esmu es patiesībā un kas man dzīvē ir svarīgs. Guvu jaunas atziņas. Tomēr uzskatu, ka grāmata būtu izdevusies, ja tā sastāvētu tikai no šīm trim nodaļām, kuras analizēju, jo tajās ir pateikti visi svarīgākie uzskati par draudzību. Atlikušajās divās nodaļās paustā draudzības doma atkārtojas un tikai atkārtoti tiek uzsvērta grāmatas būtība, taču arī tas ir labi, jo tas pastiprina mūsu uzmanību galvenajai domai.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1129825
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация