Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:984386
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.02.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Oligarhu darbība kļuvusi rafinētāka, viņi savus projektus virza juridiski korektāk.’’ (LV portāls 2016) Ietekmīgu personu iespaids uz politiku ir problēma ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē. Lai to mazinātu, uzskatu, ka ar vienreizēju kampaņu vien ir par maz. Nepieciešams pasākumu komplekss, sākot ar naudas ietekmes mazināšanu politikā un beidzot ar sabiedrības aktīvu līdzdalību politiskajā procesā, kas diemžēl, vērtējot tikko notikušās Saeimas vēlēšanas, nav novērojams.
Prezidenta loma Latvijā ir nozīmīgāka nekā brīžiem varētu šķist. Ir žēl, ka pēdējā laikā neesam spējuši lepoties ar Valts prezidentiem, jo tas tomēr ir svarīgs un ietekmīgs amats. Uzskatu, ka vienam no galvenajiem priekšnoteikumiem, ievēlot prezidentu, jābūt personas prasmēm reprezentēt Latviju starptautiski. Vai kandidāts pārzina svešvalodas? Vai viņam/viņai ir labas uzstāšanās un runas spējas? Ja vēlamies tikt sadzirdēti aizvien augošajā pasaules informācijas telpā, kvalitatīva komunikācija ir vitāla. Nedrīkst aizmirst arī par prezidenta lomu likumdošanas procesā, tāpēc ir svarīgi novērtēt prezidenta kandidātu prasmes arī šajā jomā. Ceru, ka mūsu nākamais valsts līderis būs zinošs, pārliecinošs un spēs reprezentēt Latvijas Republiku tā, lai mums nebūtu kauns.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1376517
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация