Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:635885
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.02.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Arī dažādos „čatos”, kuros vilinoša ir iespēja palikt anonīmam izpaužas dažādi agresijas un vardarbības paveidi – cilvēki lamājas, izsakās vardarbīgi un agresīvi, veicinot sabiedrības nelabvēlību un ļaundarību. Pie tam, lasot šāda veida interneta komentārus vai lasot „čatus” bērns, kura vērtību sistēma vēl nav nostabilizējusies, to var uztvert par pieņemamo dzīves realitāti, tādējādi kļūstot agresīvs un rupjš arī reālajā vidē.
Mūsdienu dzīve neapšaubāmi tehnoloģiski turpina uzņemt apgriezienus, labajam līdzi nesot arī tādus sliktus aspektus, kā virtuālā vardarbība plašsaziņas līdzekļos. ZA akadēmiķis Jānis Stradiņš konferences ietvaros minēja vairākas, pēc manām domām, mūsdienu sabiedrībai būtiskas atziņas, piemēram, to, ka joprojām būtu svarīgi aktualizēt grāmatu lasīšanu, kas rada fantastisko līdz pārdzīvojuma un iztēles efektu. Šķiet, ka mūsdienu sabiedrībai vēl tikai nāksies nonākt pie secinājuma, ka īstās vērtības nav atrodamas virtuālajā vidē, iespējams tādējādi nākotnē mazinot virtuālo vardarbību, tomēr, skatoties uz šī brīža situāciju jāsecina un jāpiekrīt konferencē „Virtuālās vardarbības vide mūsdienu kultūras telpā” dzirdētajām atziņām – virtuālā vardarbība mūsdienās ir ļoti izplatīta un tikai pašas sabiedrības spēkos ir rīkoties, lai to ierobežotu.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1237992
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация