Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:787705
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.11.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Antantes valstis izdarīja ļoti lielu kļūdu paļaujoties uz Vācijas un Padomju Krievijas sadursmi un aizverot acis uz simt ar vāciešiem saformētam kara un sporta organizācijām, kur, slēpjoties aiz instruktora vai mednieka izskatā, strādāja vairāki tūkstošu desmitnieki oficieru. Pie tam vēl Vācija bija brīva no okupācijas. Imperiālistiska Vācija no savas puses plaši izmantoja domstarpības star saviem pretiniekiem. Vedot pārrunas vispirms ar vieniem, tad ar citiem, piemanot visus, vācijas imperiālisti krāja spēkus priekš jauna uzbrukuma. Tiešam gaišredzīgi bija Ļeņina vārdi: „Versaļas miers ir vislielākais sitiens, kuru tikai varēja pati sev iesist šo kļūmīgu uzvarētāj valstu kapitālisti un imperiālisti”.
Analizējot un izpētot Versaļas miera būtību, man iekrita acīs ļoti patika maršala Ferdinanda Foša izteiciens par Versaļas miera līgumu: „Tas nav miers. Tas ir pamiers uz 20 gadiem”. Un pats interesantākais ir tas, ka viņam bija taisnība. Versaļas mieram vajadzēja izbeigt karu, bet īstenībā tās pārvērta karu pastāvīgajā draudā, kura karājas pār visu pasauli.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация