Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:518377
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.06.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vides komunikācijas ir process, kuram ir vajadzīgi vairāki uzdevumi un līdzekļi, lai procesa rezultātā sasniegtu mērķi, rezultātu, tie visi ir nepieciešami, lai mēs apzinātos kādas būs mūsu darbības sekas, prastu novērtēt apkārtējo vidi, rīkoties videi draudzīgi, to veidot un saglabāt nākamajām paaudzēm. Tāpēc arī svarīgs ir jautājums, kā mēs varam uzlabot vides komunikācijas, lai šis process attīstītos vēl sekmīgāk, kļūtu vēl efektīvāks.
Būtiski ir tas, ka pateicoties pētījumiem, jau 20. gadsimta 50. gados pakāpeniski sāka veidoties un mainīties cilvēku attieksme pret vidi. Manuprāt, vides komunikāciju sistēma Latvijā pēdējo gadu laikā ir uzlabojusies. Cilvēki kļūst aizvien vairāk informētāki par aktuāliem vides jautājumiem, un pievērš tiem arī lielāku uzmanību. Tam pierādījums, piemēram, ir Lielā talka, kas notika 2008. gada rudenī un tagad nesen, šī gada pavasarī, kurā arī es piedalījos. Vispatīkamākā ir apziņa, ka tu esi rīkojies videi draudzīgi, to sakopis. Esmu novērojusi, ka pēdējā laikā daudzi cilvēki staigā ar auduma maisiņiem, un arī tas ir panākts ar cilvēku informēšanu un izglītošanu. Arī daudzi lielveikali ir atteikušies no plastmasas maisiņiem, tā vietā piedāvājot maisiņus, kas nodara mazāku kaitējumu videi, piemēram, papīra, vai auduma maisiņus.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация