Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:393072
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kāpēc es te lieku vidi un sociālekonomisko situāciju vienā katlā? Tāpēc, ka šīs lietas ir saistītas, tās var atrisināt tikai kompleksi. Lai būtu spēcīga vides aizsardzība, ir vajadzīga stipra saimniecī-ba. Risinājumi vides sakopšanai prasa līdzekļus, nabadzīgā valstī tādu naudu nav iespējams atrast. Šīs problēmas nevar atrisināt bez savstarpējas saskaņošanas – piemēram, ES pakāpeniski atsakās no kvēlspuldzēm par labu dienasgaismas(u. tml.) spuldzēm. Tas ir jauki, bet vai ir padomāts, kur nonāks šādas spuldzes pēc izlietošanas? Vai ir organizēta plaša mērogā šādu spuldžu savākšana un utilizācija? Noteikta daļa die¬nasgaismas spuldžu nonāks vidē – un tajās esošais rotaļīgais dzīv-sudrabs darīs stipru kaitējumu visam dzīvajam: atmosfērā būs ma¬zāk CO2, bet kas būs ar litosfēru? Vides aizsardzībā svarīga ir globāla pieeja, jo viss ir savstarpēji atkarīgs.
Tādēļ jārīkojas plašā mērogā, lai atveseļotu vienlaicīgi gan mūsu paklibo vidi, gan ekono-miku. Tikai spēcīgā valstī var būt spēcīga vide – „veselā miesā vesels gars”. Lai mūsu vide pēc 10 gadiem būtu cienīga, jāsāk strādāt visās frontēs tūlīt pat, domājot zaļi un rīkojoties zaļi, saskaņojot harmoniski savā starpā visas aktivitātes un izmantojot visus resursus, aktīvi cīnoties par savu valsti un vidi, jo mūsu vietā to neviens cits nedarīs!

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация