Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:598632
 
Оценка:
Опубликованно: 30.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Otrkārt, sižets veidots ar interviju palīdzībām, kurās runā tematā iesaistošie cilvēki (Latvijas Bankas padomes loceklis, Ministru prezidents, Latvijas Izlgītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības priekšsēdētāja). Būtiski pieminēt, ka ziņu sižetā pats žurnālists ne brīdi nav redzams.
Ziņu nobeigums tiek veidots ar žurnālista pieņēmumu, ka neatkarīgi no tā, ka ir dažādas nepilnības budžeta plānojumā, tomēr ir cerība, ka tas vēl tiks mainīts. Tas beidzas ar vārdiem, ka nākamā gada valsts budžeta projekts tiks iesniegts pirmdien 14. oktobrī Saeimā, kas tad arī teiks gala vārdu.
No iepriekš minētā var izsecināt, ka ziņu sižets veidots ar problēmas apskatīšanu no dažādu tematā iesaistīto cilvēku viedokļu pusēm, jo tēma skar ļoti atšķirīgas grupas un ir šis saucamais “ne visi ir apmierinaāti” princips, kas nobeidzas ar sava veida solījumu, ka viss vēl var būt labi un, iespējams, problēma tiks atrisināta. Ziņu sižetā izmantotā daudzveidība gan kadru izmantojumā, gan dažādu cilvēku viedokļu piedāvājumā rada dažādas domas, arī pretrunas, skaidrojumus, kas liek skatītājam pašam domāt un interpretēt visu pa savam, kā uztvert konkrēto viedokli, arī cilvēku un kurā “pusē” nostāties tieši šīs tēmas kontekstā.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1376334
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация