Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:149494
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.11.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ādolfs Hitlers
(Ādolfs Šiklgrūbers 1885.g.-1945.g.)


Dzimis Austrijā 1885.gadā un miris 1945gadā.Skolā slikti mācījies,bijis neciešams raksturs.Viņa mātei bija parādījusies vīzija,ka viņas dēls būs ģēnijs,tā kā skolā neveicās nolēma pamēģināt mākslā,bet arī tur nekas nesanāca.Visu mūžu nav varējis atrast savu talantu,līd beidzot atrada,izrādījās,ka viņam ir politiķa talants,kuru tad arī viņš veiksmīgi,vai netik veiksmīgi pielietoja.Nokļuvis cietumā par valsts apvērsuma meiģinājumu,sarakstījis grāmatu “Mein Kampf”,kurā paudis savus uzskatus par nacionālisma ideju,Sociāldarvīnismu.Cietumā nonācis pie slēdziena,ka varu vajadzētu iegūt likumīgi,proti,uzvarot valsts vēlēšanās.
1919.g. Nacionālsocioloģiskās partijas dibinātājs un tās vadītājs.33.gadā viņš bija valsts kanslers, 1934.g. gan kanslers, gan prezidents-Fūrers (vadonis).Ja H itler būtu nmiris pirms kara viņš būtu bijis visu laiku labākais politiķis Vācijā,jo spēja panākt to,ka vācu tauta pēc sagrāves atkal bija vienota,cēl nacionālo pašapziņu,panāca vāciešiem dzīvestelpas palielināšanu,kā arī rūpniecības uzplaukumu.Bet tā,ka tas tā nenotika,Hitlers tiek uzskatīts par lielāko vaininieku 2 pasaules kara izraisīšanā ,kad nāca klajā tas,ka Hitlers ir nogalinājis tik daudz mierrīgo iedzīvotāju,tikai tāpēc,ka viņi pieder pie citas rases,atieksme visā pasaulē un kā arī Vācijā krasi mainījās uz negatīvo pusi,cilvēki sāka uzskatīt Hitleru par vienkārši slimu.Pret Hitleru tika izdarīti arī trīs atentāti,vienā no atentātiem bomba sprāga netālu no Hitlera,bet viņam nekas nenotika.

Mans+citu viedoklis


Mans viedoklies ir tāds,ka Hitlers bija spilgts paraugs tam,kas notiek ar valsti,ja pie varas nāk apmākts,garīgi slims cilvēks,proti,tas draud ar katastrofālām sekām,ko pierādīja 2 Pasaules kara lielais upuru skaits un sadragātā cilvēku apziņa,kura tika pilnībā sagrauta kara šausmu iespaidā,šis nežēlīgais karš,zināmā mēra skāra visus pasules iedzīvotājus,tā kā cietēji bija visi un tas ilgi saglabājās cilvēku atmiņās.Pašas lielākās nozieguma vietas,kur ika izdarīti noziegumi pret cilvēci,Genocīds(sazvērestība pret kādu tauu) ir-Teblinka un Osvencina,jeb Aušvice.Manā “Top 11” Hitleru ieliku pirmajā vietā,jo viņš pastrādāja noziegumus,par kuriem vajadzētu zināt katram.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация