Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:672803
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.04.2001.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

AC/DC. Maiņstrāva/ līdzstrāva. Spēcīga grupa, kas tiešām elektrizē. Var redzēt, ka puišos dzīvo rokenrols, jeb kā vecāka gadagājuma cilvēki teiktu: “Tiem taču vējš galvā un šņabis vēderā.” Rokenrols vēl nebija miris, to pauda viņu skarbās ģitāru skaņas un protests. Protests pat brīžiem nezinot pret ko, ‘fuck’, ‘shit’, ‘piss’ un citi tiem līdzīgi vārdi uz katra stūra un jo vairāk, jo labāk. Pateikt, ka mūsu prezidents ir maita, lūdzu! Taču tas tika darīts ar domu, jo rupjāk, jo labāk. Šī kultūra zaudēja jēgu pati sevī, to aprija spēji ataususī brīvība. Varēja just, ka rokenrola nojēga sāk pāriet citā formā un pieņemt citus apveidus, tā lēnām pārveidojās un sāka izrādīt sintētisma un universālisma iezīmes . Gaisā virmoja spēcīgu pārmaiņu iezīmes, kas vienlaicīgi atbaidīja un šķita pievilcīgas.
Ir pienākušas 90. gadu beigas. Muzikālajā kultūrā ir novērotas milzīgas pārmaiņas, taču tās nav galējas. Viss iet uz to, ka savu apogeju tās sasniegs pašās šī gadsimta un gadu tūkstoša beigās un nākamā gadsimta sākumā. Uz kurieni tad mēs virzāmies? Kādas ir galvenās tendences? Manuprāt uz to var atbildēt pēdējā laika skandalozākais un arī spilgtākais mūzikas pārstāvis, gadsimta beigu UNISEX tēla un idejas paudējs Merlins Mensons.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1120599
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация