Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:236837
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.06.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  RAKSTU KOPSAVILKUMS    3
1.1.  Impatient opportunists: a study of technology use in a higher education classroom (Kyong eun Oh, Jacek Gwizdka)    3
1.2.  Technology use and acceptance in the classroom: Results from an exploratory survey study among secondary education teachers in the USA (Heather Holden, Ant Ozok, Roy Rada)    4
  LITERATŪRAS SARAKSTS    5
Фрагмент работы

Tika izmantota viena pētniecības metode - aptauja, kurā piedalījās 47 matemātikas un zinātnes (“science”) skolotāji, kas pasniedz pamatskolā un vidusskolā, no tiem 35 sievietes un 12 vīrieši.
Pētījums parādīja, ka pārsvarā skolotāji vai nu paši nezina kā izmantot sīkrīkus, vai nu nezina kā tos izmantot mācību stundu ietvaros, vai nu izmanto tos nepareizi, kas nekādā veidā neieinteresē skolniekus mācīties. Mūsdienās parādījās problēma saistīta ar to, ka neviens negrib veikt apmācības skolotājiem par to, ka varētu izmantot tehnoloģijas mācību procesā, un tādēļ stundas ar sīkrīkiem tiek saplānoti neinteresanti, nelietderīgi un bezjēdzīgi.
Es piekritu ar šo domu, jo vecas paaudzes skolotāji, sekojot jaunām tendencēm, cenšas izdomāt kaut ko interesantu savām stundām ar sīkrīku palīdzību. Bet diemžēl beigās sanāk, ka tādas aktivitātes pilnīgi neko nemāca, tikai visiem atņem laiku un enerģiju. Lietojot gadžetus savās stundās, es vienmēr jautāju skolniekus, vai viņiem tas patika, ko viņi paši gribētu redzēt no manas puses un vai tas bija interesanti. Kā arī es ieteiktu palūgt kolēģus izteikt viedokli par tavu stundas plānu pirms tas mācīšanas vai palasīt rakstus internetā par šo tēmu. Jo mācot mācību stundas neinteresanti, skolotāji veido negatīvo uztveri skolniekiem ne tikai par tavu priekšmetu, bet par mācīšanas procesu kopumā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация