Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:927720
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Strūga – kriminālizmeklētājs. Augums 1.80cm , Svars, 73 kg, pelēki mati, dzimis Rīgā. Pēdējā laikā ir pārcietis dažas podagras lēkmes. Smēķēšanu ir atmetis. Zināja 3 valodas – latviešu, angļu un krievu. 6.gadus precējies. Dēlam 4 gadi. Sieva viņam strādāja modeļu namā. Brīvajos brīžos spēlē tenisu, cilā 24. kg smagu bumbu. Patika vienatne klīst pa mežiem, fotografēt.


Viss notika ka jau vienmēŗ, ikdiena. No rīta Strūga iedeva pēc kafijas sievai skūpstu, izgāja ārā. Ar tramvaju aizbrauca uz darbu. Savā ofisā sēdēdams, Strūga piezvanīja sekretārei un uzprasīja vai ir kāds klients. Pie viņa atnāca sieviete. Viņš uzmanīgi nopētīja viņu no galvas līdz kājām. Ienākdama Edīte ātri pārlaida skatienu. Tad atsākās Strūgam nepatīkamais process – anketēšana. Sīku detaļu izjautāšana, fotogrāfiju apskate. Strūga kārtējo reizi juta garlaicīgos dienesta obligātos pienākumus.


II

Arhitekts Edmunds Bērzs piektdienas vakarā izbraucis uz lauku māju apciemot vecākus. Viņa sieva centās atrast kavēšanās iemeslu. Edīte piezvanīja arhitektu birojam, kur vīrs strādāja un pabrīdināja. Edītes bažas pastiprināja tas, ka Edmunda labai draudzenei – mīļajai krustmeitiņai paliek šodien 3. gadi. Edīte pati atprasījās no darba un aizbrauca pie Edmunda vecākiem. Kad atbrauca ,tēvs apjautajās par Edmundu. Viņa uzzināja to , kad Edmunds izbraucis ap plkst. 22:30 no svētdienas uz pirmdienu. Bet vecāki neizrādīja sevišķu uztraukumu. Agrāk Edmunds dzēra, pa krogiem staigāja.
Edīte un Edmunds bija kursa biedri. Viņu mīlestība izauga un nostiprinājās ar gadiem.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1125754
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация