Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:291972
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

nita ir viena no galvenajiem tēliem romānā “Zvejnieka dēls”. Viņa ir Zvīņu ciema bodnieka meita, mācījusies Rīgas vidusskolā. Romānā “Zvejnieka dēls” viņa ieņem vietu kā Oskara – galvenā tēla draudzene. Vispār lielākajā daļā un pārsvarā romānā ir aprakstītas Anitas un Oskara attiecības.
Oskars manuprāt ir ļoti, nu iespējams ne ļoti, bet tomēr kautrīgs, tāpēc Anitai vairāk nākas panākt viņam pretī. Sākumā Oskars vairāk mīlēja Zentu un varbūt, lai gan ne tik izteikti, bet Anitas nožēla, aizvainojums vai apmulsums parādās iesvētīšanas dienā, kad Anita “ieraudzīja meiteni, kuras rokās tagad atradās Oskara dāvana. Anita strauji novērsās un sekoja brālim uz vārtiem”... Anita bija mazliet dusmīga uz Oskaru, taču viņa Oskaram vairāk tuvojās nekā Oskars viņai.
Bet it kā uz jautājuma zīmes bija viņu attiecības “neviena vārda viņi vēl nebija runājuši par tām, tas bija pavisam nenoteikts, mokošs neziņas stāvoklis. Laipna, draudzīga Anita bija, nekaunējās no Oskara citu klātbūtnē, sniedza roku un sarunājās kā ar līdzīgu.” Taču tad viņu attiecības it kā negāja īsti kā vajadzētu un Oskars jau taisījās braukt prom pavisam tālu. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация