Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:391573
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.10.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Panda Titanum antivirus 2004

Pirms instalēšanas tiek piedāvāts arī skenēt atmiņu un disku, lai pārbaudītu, vai datorā jau nedzīvo kāds vīruss, kas varētu pretoties un traucēt instalēšanu. Pēc tam tiek instalēta programma, un beigās tiek piedāvāta produkta reģistrācija. To noteikti nepieciešams veikt, lai varētu saņemt lietotāja vārdu un paroli, kas vajadzīga, lai varētu atjaunot vīrusu iezīmju datu bāzi. Pēc reģistrācijas gan mums pagāja divas stundas, līdz saņēmām apstiprinājuma elektronisko pastu, ka reģistrācija ir notikusi. Ar šo elektronisko pastu tiek atsūtīts arī klienta numurs, kas nepieciešams, komunicējot ar Panda Software, gan lietotājvārds un parole, kas jāievada atjaunošanas iestatījumos.
Panda lieliski tiek galā arī ar elektroniskajā pastā pievienotiem vīrusiem, atpazīstot tos jau tad, kad pielikums tiek tikai saņemts. Līdz ar to lietotājam nav iespējams saņemt inficētu vēstuli.
Pārbaudot sistēmu, kad to bijām inficējuši ar 10 pēc nejaušības principa izvēlētiem vīrusiem, kas pēdējā laikā bijuši aktīvi, secinājām, ka Panda ļoti labi tiek galā gan ar inficēto datņu iztīrīšanu, gan pašu vīrusu programmu kodu atrašanu un izdzēšanu. Problēmas šai programmai nesagādāja arī arhīva mapes. Arī Mydoom vīrusu programma spēja identificēt 27. janvārī un nepieļaut tā iekļūšanu datorā.
Arī tad, ja dators inficēts līdz pakāpei, kad programmu nav iespējams startēt, ir iespēja izmantot instalācijas disku programmas ielādei, kā arī paša izveidotu avārijas disku, kas palīdzēs izdzīt vīrusus no sistēmas.
Kopumā programmas spēja atpazīt vīrusus un atbrīvoties no tiem vērtējama kā ļoti laba. Latvijā ir arī firmas pārstāvniecība, kas var palīdzēt neskaidrību gadījumā. Klientiem tiek piesūtīta arī informācija latviešu valodā par jaunākajiem vīrusiem un to izplatību.
Aptuvenā cena Ls 30.




Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация