Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:940525
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.08.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

TĒMAS
• Visiem lugas varoņiem ir bail no pārmaiņām, jo uzskata, ka no tā attur viņu vecums. Taču Soņa, kā jauna sieviete gan ir gatava pārmaiņām, klusi cer uz mīlestību, taču vecums visapkārt to neļauj piepildīt, taču viņā vienīgajā no visiem vēl mīt cerība.
• Nepiepildīti sapņi, izniekota dzīve, ziedošanās citu labā. (tēvocis Vaņa Serebrjakova un savas māsas un Soņas labā; Irina Andrejevna – Serebrjakova dēļ ) Čehovs 4. cēliena remarkā min, ka pie sienas ir nevienam nevajadzīga Āfrikas karte. Kāpēc tad tur tā ir? Astrovs pie tās pieiet un saka – droši vien tai Āfrikā tagad tāds karstums, ka bail, atbild Voiņickis – laikam gan. Tas, manuprāt, norāda, ka šī Āfrikas, kas atrodas ļoti tālu no Krievijas ir kā zeme, kā neispējams sapnis, pēc kā ilgojas šie cilvēki. Kartei nozīme ne jau kā zināšanām par ģeogrāfiju, bet gan Vaņa uz to raugās kā uz saviem nepiepildītajiem sapņiem. Tā ir cita dzīve.
• Neiespējama, nepiepildīta mīlestība – Soņai pret Astrovu, arī Irinai pret Serebrjakovu nav mīlestība, tātad viņai dzīvē tās trūkst, un pats Astrovs atzinās, ka viņš vairs nemīl nevienu, jo kādreiz to ir zaudējis, tagad var izjust tikai pieķeršanos. Savukārt tēvocis Vaņa arī dzīvē nav jutis prieku, ne mīlestību. Tas viņam šia dzīvē vienmēr ir trūcis un pēc kā viņš ir ilgojies.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1380321
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация