Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:273362
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.10.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kopumā Rūzvelta valdība bija izdarījusi lielu darbu ASV atgūšanas procesā. Lai izvairītos no atkārtotām kļūdām pieņēma likumus, kas regulē akciju tirgu un dibināja sociālās nodrošināšanas fondus. 1938. gadā, kad depresija bija beigusies, pārticība atjaunota , nabadzīgākie slāņi saņēma palīdzību no valsts un sabiedrības attieksme pret federatīvo valdību uzlabojās, beidzās „jaunais kurss”. Tālāk sekoja gatavošanās gaidāmajam karam.

20.gs. sākumā Lielbritānijā bija visaugstākais dzīves līmenis, salīdzinot ar citām valstīm. Bagātais slānis un vidusšķira dzīvoja zināmā pārticībā, kā arī kvalificētajiem strādniekiem nebija uztraukumam pamata. Līdz 12 gadu vecumam izglītība bija obligāta, ko nodrošināja skolu komitejas un labdarības organizācijas. Resursi, ko izmantojam augstā līmeņa nodrošināšanai nāca no uzkrājumiem, kas radās Lielbritānijai būdama „ pasaules darbnīcai”. Tā ražoja un eksportēja milzīgus apjomus lina, kokvilnas, ogles, dzelzs, tērauda un mašīnu. Tomēr, kā jau parasti tas notiek, kad ir iegūta zināma stabilitāte, iestājas atslābums. Anglijā tas notika ap 19000 gadu, kad citas Eiropas valstis un ASV daudz pūļu ieguldīja rūpnieciskajā attīstībā, kā rezultātā dažos aspektos pat apdzina Angliju.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация