Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:239074
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Bankets norisināsies Ķekavā, Gaismas ielā 24, ģimenes restorānā ‘’Bambaleo’’. Pie restorāna ir ērta un plaša autostāvvieta, kā arī turpat netālu ir autobusa pieturvieta, no kuras ik pēc 20 minūtēm kursē autobusi un mikroautobusi uz Rīgu. Restorāns ir viegli atrodams, jo tas atrodas pašā Ķekavas centrā.
Bankets tiks veltīts izstāžu kompleksa ‘’AML Rāmava’’ veiksmīgai sezonas noslēgšanai, lūgtie viesi būs firmas darbinieki ar savām ģimenēm. Šis pasākums tiks veidots kā ‘’viegla’’ un ģimeniska pēcpusdiena tuvu cilvēku vidū.
Banketa zāle ir plaša veidota lauku stilā ar nepiespiestu gaisotni, turpat atrodas arī bārs pie, kura viesi paši varēs pasūtīt sev kokteiļus (nav iekļauts banketa izmaksās), kā arī viesiem būs iespēja izmantot visai ērto un mājīgo āra terasi. Restorāna telpas ir plašas un mājīgas, visa pamatā ir koks-koka galdi, krēsli, bāra lete. Sienas ir no mūra-mākslīgi drupinātas un tonētas, lai radītu senatnīguma iespaidu, arī griestu sijas papildina telpas senatnīgās un tajā pašā laikā mājīgās noskaņas radīšanu. Banketa zāle ir ļoti atbilstoša, attiecīgā banketa rīkošanai, jo šī pasākuma mērķis ir radīt nepiespiestu un brīvu atmosfēru viesu vidū, radot ģimenisku gaisotni.
Banketa apkalpošana būs pašapkalpošanas. Viesi paši apkalposies pie zviedru galda.
Visas apkalpošanai nepieciešamās telpas atrodas restorāna. Ēdieni tiks kārtoti uz paplātēm virtuvē, kas atrodas blakus banketa zālei. Arī ēdienu gatavošana notiks restorāna uz vietas, tāda veidā atvieglojot sev jautājumus par ēdienu piegādi, kvalitāti un to transportēšanas problēmām.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1128022
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация