Nr. | Название главы | Стр. |
I | Banketa raksturojums | 1 |
II | Banketa apstākļi | 1 |
III | Pasūtījuma pieņemšana | 3 |
IV | Ēdienkarte | 4 |
4.1 | Viesu ēdienkarte | 4 |
4.2 | Ēdienkarte virtuvei | 4 |
V | Trauku un inventāra saraksts | 5 |
VI | Galda klāšanas secība un nepieciešanos galdu skaita aprēķins, galda klājuma shēma | 5 |
6.1 | Galda klāšanās secība | 5 |
6.2 | Galdu skaita aprēķins | 6 |
6.3 | Galda klājuma shēma | 6 |
VII | Personāla saraksts | 6 |
VIII | Banketa apkalpošanas plāns un pasākuma plāns | 7 |
8.1 | Banketa apkalpošanas plāns | 7 |
8.2 | Banketa pasākumu plāns | 7 |
IX | Banketa ēdienu un dzērienu izmaksas | 8 |
X | Kopējās banketa izmaksas | 8 |
Bankets tiek rīkots pēc firmas (kurai ir jubileja: 10 gadi starptautiskā tirgū) pasūtījuma, kas nodarbojās ar ziedu vairumtirdzniecības pārdošanu. Kolektīvam, kas sastāv no 50 cilvēkiem.
Banketa veids: sēdošs ar daļēju apkalpošanu.
Apkalpošana notiks pēc krievu apkalpošanas metodes, kad ēdieni tiek pasniegti koplietošanas traukos, kuri tiek izvietoti galda vidū, un viesi paši izvēlās sev piemēroto ēdienu un porciju. Galds tiks iepriekš uzklāts ar individuālo galda klājumu, ņemot vērā pasūtījumu.
II Banketa apstākļi.
Bankets notiks Rīgā, Lubānas ielā 39a, kafejnīcās „Raiway” otrajā stāvā.
Banketa zāles raksturojums:
Banketa zālē ir laminēts grīdas klājums, sienas ir dekorētas ar koka klucīšiem, kas veido zālē dabīgo atmosfēru. Zālē atrodas arī deju laukums un bārs.
Banketu zāle ir piemēroti liela un plaša, ar caurspīdīgiem logiem, un gaismas klimata kontroles iekārtām. Zālē pie sienām ir izvietotās gleznas, ka dekora elements ar dabas skatiem un ainavām. Zāles apgaismojums ir dzidrs no griestos un sānos izvietotām gaismas ierīcēm. Gaisma ir maiga un nekaitinoša.
Zāles galdi veidoti no koka un ir pārklāti ar gaiši zaļiem galdautiem un paspilgtināti ar dzeltenām salvetēm, krēsli ar koka grebumu.
Banketā pārsvarā tiks izmantoti porcelāna šķīvji – balti un robaini pa malām. Un porcelāna trauki.
Ēdienkarti būs sastādījis pats klients, tā tiks rakstīta tāda veidā, lai būtu pieskaņota kopējai pasākuma atmosfērai un ērti lietojama un pārskatāma. Bankets tiks uzsākts ar auksto dārzeņu uzkodu un ka dzēriens tiks piedāvātas trīs veida sulas: apelsīnu, vīnogu un ābolu. Tad sekos karstais gaļas ēdiens, kuram klāt tiks piedāvāts vīns. Noslēgumā viesiem tiks piedāvāts piparmētru deserts ar šokolādi, kopā ar portvīnu. …
Bankets tiek rīkots pēc firmas (kurai ir jubileja: 10 gadi starptautiskā tirgū) pasūtījuma, kas nodarbojās ar ziedu vairumtirdzniecības pārdošanu. Kolektīvam, kas sastāv no 50 cilvēkiem. Banketa veids: sēdošs ar daļēju apkalpošanu.
- Banketa izstrāde
- Banketa plāns
- Tūrisma uzņēmējdarbība
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Banketa izstrāde
Конспект для университета5
-
Tūrisma uzņēmējdarbība
Конспект для университета8
Оцененный! -
Kartogrāfijas materiāls un tā pārzināšana
Конспект для университета6
-
Budapeštas apskates plāns
Конспект для университета2
-
Kurzemes piejūras pilsētu tūrisma vispārējās attīstības plāns 2008. - 2015.gadam
Конспект для университета4