Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:747707
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.04.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ķermenis īss, drukns;
Garums bez astes:70- 100cm; aste- plakana, spēcīga, klāta ar ragvielas plāksnītēm, tās garums 26- 34cm, platums- 12- 15cm.
Masa: 16- 30(32) kg;
Apdzīvo visdažādākās saldūdens tilpnes un to piekrastes. Nometnieks. Dominē vakara- nakts aktivitāte. Dzīvo ģimenēs. Ģimenes rok alas ūdenstilpju krastos vai būvē ”mājiņas” no koku gabaliem un zariem. Ļoti labi peld un nirst. Veido „bebru dīķus”, ar kokiem, dubļiem un dūņām aizdambējot upītes, strautus, novadgrāvjus. Nograuž piekrastēs augošus kokus (visvairāk- rudenī). Pēdminis priekškājām labi attīsta satveršanas spēja. Kājas piecpirkstu, spēcīgas, īsas. Pēdu apakšpuse- gandrīz kaila, spilventiņi labi attīstīti. Priekškājas piemērotas rakšanai, manipulācijai ar priekšmetiem un stāvu nogāžu pārvarēšanai, to pirmais pirksts daudz īsāks par pārējiem četriem un nospiedumu var neatstāt; starp otro un trešo, kā arī trešo un ceturto pirkstu- nelielas peldplēves, kas nospiedumu neatstāj. Priekškāju visu pirkstu nagi gari, nedaudz saliekti. Pakaļkājas pielāgotas peldēšanai un priekškāju izraktās zemes aizstumšanai. To pēdas daudz garākas un platākas par priekškāju pēdām. Visas pakaļkāju pirkststarpas aizpilda peldplēves, kas ne vienmēr iezīmējas nospiedumos. Otra pirksta nags šķelts, abas daļas kustīgas. Pa sauszemi pārvietojas neveikli. Pa sauszemi no nogāzēm mēdz šļūkt uz vēdera. Izbiedēts bebrs nelielu attālumu var veikt lekšos.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1177554
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация