Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:675627
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Manuprāt, biheiviorisms tiek diezgan plaši lietots ikdienā arī mūsdienās, bet mēs paši to nenojaušam, jo neiedziļināmies tajā ko darām. Neuzskatu, ka ir labi ar biheiviorisma palīdzību var izveidot fobijas. Mazam bērnam tā var pārtapt par bērnības traumu uz visu atlikušo dzīvi, tas atstāj iespaidu.
Ir arī pozitīvas īpašības biheiviorismā. Ir iespējams dzīvniekiem iemācīt noteiktus refleksus ar kuru palīdzību viņi var, piemēram, dabūt ēdienu vai atnest saimniekam kaut ko.
Biheiviorisms var būt noderīgs dažādās briesmu situācijās. Ja cilvēks ir mācījies pašaizsardzību un redz, kā uzbrucējs rīkosies, tad cilvēka atbildes reakcija būs precīza un veiksmīga, jo tas ir iegājies refleksos.
Kā piemēru, kas līdzīgs Votsona kerplunkas eksperimentam, no savas dzīves varu minēt izbraucienu ar ģimeni uz tērvetes dabas parku. Tur bija labirints. Labirintu gribējām iziet visi. Pirmo reizi ejot labirintu pagāja diezgan ilgs laiks, līdz kamēr katrs no mums atrada izeju. Katrs ģimenes loceklis izeju atrada atšķirīgos laika periodos. Otro reizi ejot labirintu, jau varēja atcerēties dažus ceļus, kas veda uz izeju. Ejot labirintu jau trešo reizi, ceļu uz izeju varēja atrast stipri ātrāk nekā pirmo reizi ejot labirintu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация