Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:643430
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Biķernieku iela posmā no Lielvārdes līdz Eizenšteina ielai    3
  Biķernieku meža ainavas apraksts posmā pa Lielvārdes ielu, sākot no Brīvības ielas, tālāk pa Dzelzavas ielu līdz Strautu ielai    4
  Iekšējie objekti    7
  Šmerļa- S.Eiženšteina ielas posms    9
Фрагмент работы

Izpētes teritorija atrodas Biķernieku meža vidū, kuru ieskauj blīvi apdzīvoti Rīgas pilsētas mikrorajoni, piemēram, Teika, Mežciems, Purvciems. Šajā Biķernieku ielas posmā no Lielvārdes ielas līdz Eizenšteina ielai ir ļoti intensīva satiksme starp Teiku un Mežciemu. Tas nosaka to, ka šajā apvidū meža ainava tiek pakļauta ļoti intensīvai antropogēnai iedarbībai.
Pirmajā attēlā var redzēt apskatāmo ielas posmu. Tas atrodas pašā izpētes teritorijas vidū. Tas nozīmē, ka šajā gadījumā meža ainava ir ļoti nosacīta, jo reāli dabā Biķernieku mežs ir kā liels parks, kas iekļaujas pilsētvidē. Par to liecina arī fakts, ka šis pilsētas meža nogabals ir iecienīts kā rekreācijas teritorija. Katru dienu šeit pastaigās, rīta skrējienos vai velobraucienos dodas liela daļa tuvējo rajonu iedzīvotāji. Papildus slogu teritorijai uzliek Biķernieku autotrase un Linezers, kas tad arī ir vieni no lielākajiem iedzīvotāju piesaistes objektiem, jo trases slēgto posmu ikviens var brīvi izmantot dažādām sportiskām aktivitātēm. Konkrētais Biķernieku ielas posms ir ļoti trokšņains, tāpēc tās tiešā tuvumā cilvēki mazāk uzturas kā apvidū ap Linezeru.
Vēsturiski šī teritorija ir attīstījusies patiecoties tuvējo mikrorajonu uzcelšanai, bet pirmkārt jau Biķernieku slimnīcas izveidei. Tā sākotnēji tika izvēlēta kā teritorija, kura ir klusa, brīva no autotransporta trokšņiem un svaigā priežu gaisa dēļ. Mūsdienās šie faktori vairs nav tik izteikti pozitīvi, jo kā zināms šajā ielas posmā un visā Biķernieku meža teritorijā kopumā ir visai intensīva transporta kustība.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1137358
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация