Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:929479
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.11.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Labie tēli
Misters Sauerberijs – viņš pieņēma Oliveru mācībā. Misters Sauerberijs bija zārcinieks. Sauerberijs vēlējās, lai Olivers būtu viņa draugs, tādēļ viņš deva Oliveram darbu.
Nensija – viņa bija labs cilvēks, kaut arī bija viena no zagļu bandas loceklēm. Nensija pret oliveru izturējās labi. Viņai nepatika tas, ka viņa bija iesaistīta zagļu bandā, bet neko nevarēja darīt, jo bija viena no Saiksa uzticības personām. Romāna laikā Nensija nodod zagļu bandu, jo viņa saprata, ka zagšana ir grēks. Daļa no grēka izpirkšanas, viņasprāt, ir bandas nodošana. Saikss, uzzinot, ka Nensija viņu nodevusi, nogalina viņu.
Misters Braunlovs – vecais džentlmenis. Ar Oliveru satiekas tad, kad Braunlovs Oliveru notur par kabatzagli. Pēc tiesas gādā par Oliveru, palīdz Oliveram izveseļoties. Kļūst par Olivera draugu. Braunlovs tic, ka Olivers ir krietns zēns, tādēļ uzticas viņam. Braunlova uzticība pazūd tad, kad Bambls izstāsta nepatiesas ziņas par Oliveru. Braunlova sliktās domas par Oliveru maina Roze Meilija. Braunlovs uzzina visu par Olivera radiniekiem – māti, tēvu, brāli un tanti. Romāna beigās Braunlovs pieņem Oliveru kā dēlu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация