Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:988104
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.05.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ceļojuma apraksts    3
2.  Ceļojuma izmaksu kalkulācija    7
  Literatūras saraksts    8
Фрагмент работы

Ievads
Katra cilvēka neatņemama ikdienas sastāvdaļa ir kustība – darbs, sports, izklaide, atpūta, kas ir cieši saistīta ar tūrismu. Tūrisms ir veids kā sapni pārvērst īstenībā, brīvdienu plānošana un gaidīšana, piedzīvotais un pārdzīvotais, kas paliek cilvēka atmiņā, neatkarīgi no viņa vecuma.
Tūrisma aģentūra (manis izveidots modelis) „Re!-Re!” piedāvā ceļot tepat pa Latviju, apskatīt neredzētas vietas. Šoreiz tiek piedāvāts brauciens uz Liepāju, uz 2 dienām ( 1 nakts). Liepāja ir interesanta pilsēta. No vienas puses eleganta un ieturēta, bet no otras – bīstama un nomācoša.... Ceļš no Rīgas līdz Liepājai nenogurdina. Pārsniegt atļauto ātrumu arī nav vērts, jo šoseja ir pilna ar policistu slēpņiem. Iebraucot pilsētā, nav grūti orientēties, jo šur tur ir arī norādījuma zīmes. Savukārt auto novietošana pilsētas centrā nesagādās īpašas problēmas, jo ir gan maksas, gan bezmaksas stāvlaukumi.
Uzņēmuma nosaukums radies ar nozīmi, ka ir tik daudz jaunu un nepamanītu vietu Latvijā, kuru vērtībai būtu jāpievērš uzmanība. „Re!-Re!” ir kā sinonīms vārdam „skat!”, kas mudinātu cilvēkus apskatīt vietas, kas visu laiku atrodas mums netālu, bet mēs tās nepamanām vai nemākam atrast laiku, lai to izdarītu.
Darba mērķis- izveidot ceļojuma maršrutu un aprēķināt ceļojuma izmaksas.

Ceļojuma maršruts
Ceļojums tiek organizēts 20 cilvēku grupai ar nomātu autobusu, pārsvarā skolnieki un studenti. Ekskursijas notiks gida pavadībā . Tas ir veids, kā par Liepāju uzzināt visvairāk, visātrāk un visinteresantāk, jo pilsētas gidi ir atraktīvi, zinoši un pretimnākoši un parādīs ekskursantiem tādas vietas un lietas pilsētā, ko pat dažs liepājnieks nav redzējis. Ceļojums ilgs divas dienas, vienu nakti, kas tiks pavadīta teltīs kempingā „Plienkalni”.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация