Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:620661
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 19 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Apdrošināšana ir līgums, ar kuru kāds uzņemas kompensēt vai apmaksāt norunātu summu par kādas citas personas ārkārtas izdevumu saistībām. Tas ir veids, kā kāda individuāla persona var novirzīt savus riskus apdrošināšanas kompānijai, kas pēc noteiktas vienošanās piekrīt uzņemties atbildību par zaudējumiem, kas bijuši atrunāti apdrošināšanas līgumā (Washington State Office of the Insurance Commissioner 2002, ER).

Lielbritānijas apdrošināšanas industrija ir svarīga ekonomikas veicinātāja, galvenā darba devēja un nozīmīgs ārzemju peļņas resurss. Tā palīdz aizsargāt biznesu no riska un nodrošina plašu piedāvājumu klāstu ikvienam cilvēkam – sākot ar mašīnas un mājas apdrošināšanu līdz pensijas un dzīvības segšanai un saglabāšanai (Association of British Insurers -a 2005, ER).

Lielbritānijas apdrošināšanas kompānijas piedāvā dažādas apdrošināšanas kategorijas, no kurām lielākās ir – transporta apdrošināšana, veselības apdrošināšana, vispārējā apdrošināšana, māju apdrošināšana, ienākumu apdrošināšana, dzīvības apdrošināšana, apdrošināšana pret riskiem jūrā, ieķīlāto mantu apdrošināšana, ceļojumu apdrošināšana.


Ceļojumu apdrošināšana

Ceļojuma apdrošināšana paredzēta ceļotāja apdrošināšanas aizsardzībai no negaidītiem izdevumiem un zaudējumiem, kas var rasties uzturoties ārzemēs. Lielbritānijā ceļojuma apdrošināšanas var iegādāties dažādās vietās – pie apdrošināšanas brokeriem, ceļojumu aģentiem un operatoriem, bankās, pastos, mazumtirgotājiem, kreditoriem vai tieši no apdrošinātājiem. Tās var nopirkt personīgi kompānijās pie apdrošināšanas aģentiem, telefoniski, sūtot pastu un arī pasūtot internetā.
Ceļojumu apdrošināšana parasti:
Nodrošina finansiālu atlīdzību, ja ceļojums tiek atcelts vai rodas apstākļi, kurus persona nevar kontrolēt.
Neparedzētas ārstniecības izmaksas, ja persona saslimst un/ vai repatriācija izmaksas, ja persona tiek ievainot.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация