Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:971112
 
Оценка:
Опубликованно: 07.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

2) Atkarībā no firmas reputācijas atspoguļojuma cenā (Kvalitatīvu, bet ne vienmēr dārgu produktu izplatītāja)- Atšķirībā no konkurentiem kur alkoholiskie dzērieni tiek piedāvāti lielās, plašās zālēs kā parastas ikdienas preces (lielveikalos), Eirovīns veikali koncentrējas tikai uz kvalitatīviem un laika gaitā sevi pierādītiem produktiem. Tie ne vienmēr ir ekskluzīvi un dārgi, taču vienmēr labas kvalitātes augstvērtīgi produkti.
3) Atkarībā no patērētāja cenu uztveres psiholoģijas (Nenoapaļotu cenu stratēģija)- Šī ir visnotaļ izplatīta stratēģija visā alkoholisko dzērienu biznesā, jo tas ir tāds produkts, kuram reti tiek pievērsta īpaša uzmanība, raugoties uz cenu. Protams, cilvēks redz bāzes cenu, bet ne vienmēr ievēro X,99 Ls aiz tās.
4) Atkarībā no patērētāju subjektīvā preces ekonomiskā derīguma vērtējuma (Neitrālā stratēģija)- Lai gan iepriekš autori aprakstīja veikalu tīkla Eirovīns cenu veidošanas metodes kā agresīvas, uzņēmuma pamatstratēģija tomēr nav ne iespiešanās, uzliekot pārlieku zemas cenas, ne arī krējuma nosmelšana, liekot pārāk augstas cenas. Cenu līmenim katram produktam šajā firmā tiek sekots ļoti strikti, un visi tirgus paplašināšanās mērķi tiek plānoti ilgtermiņā, tāpēc pārmērīgas cenu izmaiņas nav tas veids, ar kādu Eirovīns vēlas paplašināt savu darbību.
5) Atkarībā no diskriminācijas rakstura (Cenu diferenciācijas stratēģija)- To varētu raksturot kā pieturēšanos pie savas uzņēmuma politikas, piedāvāt saviem klientiem adekvātas cenas, kas ir pietiekami konkurētspējīgas savukārt arī peļņu nesošas. Citiem vārdiem sakot, Eirovīns cenu politika ir stingra un nelokāma, lai arī kā konkurenti celtu vai samazinātu cenas, šis veikalu tīkls pieturēsies pie demokrātiskām cenām jebkuram produktam.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация