Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:830336
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Svarīgākie nosacījumi brīvu preču kustības ieviešanai , balstoties uz Eiropas Savienības noteikumiem , manuprāt ir tas, ka būtiski tiek palielināts tirgus, tas ir palielinās patērētāju daudzums, līdz ar to būtiski palielinās arī pieprasījuma daudzums, tas savukārt ļauj attistīties katras valsts ekonomikai, jo attiecīgi ir lielāks produktu pieprasījums, nekā sākotnēji daudz mazākos tirgos, šis apjoms palielinās apmēram 200 reizes., tādēļ teorētiski ideālā situācija būtu , ja arī ražošanas apmēri palielinātos tik pat, kas atvērta tirgus rezultātā teorētiski ir iespējams.
Būtisks labums ir arī atvieglotā eksportācija uz dalībvalstīm, jo nav jāveic divkārša preču sertifikācija, tas tiek izdarīts tikai vienreiz ražotājvalstī, un atbilstīgi,. Tā kā ražotāj valsts reizē Ir arī dalībvalsts, tad šis srtifikāts tiek atzīts vispārēji.
Uzņēmumiem , savukārt , paveras brīva pieeja uz Es dalībvalstu pasūtījumu turgu uz tieši tādiem pašiem noteikumiem, kādi ir arī pārējām dalībvalstīm, tas atkal dot būtisku plusu mazo valstu uzņēmējiem iekarot lielo valstu tirgu uz vienotiem noteikumiem.
Paplašinoties tirgum , būtiski paplašinās arī piedāvāto preču asortiments, pieaugit konkurences apstākļiem, tādējādā veidā būtiski uzlabojoties arī ražotās preces kvalitātei., attiecīgi pie liela piedāvājuma būtu vērojama arī cenu krišanas, kas LV situācijā, pateicoties augstajai inflācijai, darbojas pilnīgi pretējā virzienā, ko varētu minēt arī kā vienu no trūkumiem. Savukārt dalībvalsts produktiem, kuri ir marķēti ar ES zīmolu ir augstāks uzticības procents pasaules tirgū, jo tas kalpo par kvalitātes zīmi.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1193948
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация