Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:905476
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.09.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

The Impact of Listening, Kevin Berthia
• Kā cilvēka noslēgšanās sevī var ietekmēt viņa psihisko veselību?
Tā ir viena no visbīstamākajām lietām, kas ir iespējams, jo tad cilvēks klusē, viņš ir nevienam neizprotams, viņš ir bīstams pats sev. Cilvēku no iekšas apēd viņa problēmas, sāpes, viss, kas viņā ir iekšā, viņš cieš, bet to nezina un neredz neviens, jo viņš ir pilnībā noslēdzies sevī. Noslēgšanās sevī ļoti negatīvi ietekmē viņa psihisko veselību, tas var novest līdz depresijai, līdz sevis šaustīšanai, vistrakākais – tas var novest līdz pašnāvībai. Psihiskā veselība kļūst nestabila, tai parādās robi, tā kļūst ievainojama. Manuprāt, noslēgšanās sevī ir viena no šausmīgākajām lietām cilvēka dzīvē, kas jebkurā gadījumā ne pie kā laba nenoved. Tas var pat sagraut emocionāli spēcīgu cilvēku.
• Kāds ir īstas klausīšanās efekts?
Īstas klausīšanās efekts slēpjas tajā, ka cilvēks, kuru klausās, viņš nejūtas viens, viņš jau ir ar kādu kopā, kas var klausīties, atbalstīt, ieteikt vai galu galā nosodīt un pamācīt, ja ir nepieciešams. Īsts klausīšanās efekts arī ir tad, kad cilvēks izstāsta to, kas uz sirds, neatkarīgi no tā vai tā ir pozitīva lieta, vai tieši otrādāk – negatīva, efekts būs tad, kad viņš redzēs un galvenais sajutīs atpakaļ saikni, sajutīs atdevi no klausītāja, ieinteresētību. Tikai tad klausīšanās efekts strādās veselīgi, ja būs saikne un būs atbilde, ja būs nepieciešams, vai arī no acīm varēs nolasīt – “Jā, es tevi saprotu, es esmu ar tevi”, ne vienmēr ir nepieciešami vārdi, dažkārt viens acu skatiens, pieskāriens un cilvēks jau saprot, ka vairs nav viens.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация