Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:992063
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Stils    3
1.1.  Goti    4
1.2.  Emo    5
1.3.  Hipiji    6
2.  Dzīvesveids    7
2.1.  Ekstrēmisti    8
2.2.  Veselīgs dzīves veids    9
3.  Sociālais slānis    10
4.  Hobijs    11
4.1.  Graffiti    12
4.2.  Ielu dejotāji    13
4.3.  Joga    14
5.  Cilvēki ar neparastām spējām    15
  Nobeigums    16
  Pielikums    17
Фрагмент работы

Ievads
Lielu lomu cilvēka stilā, dzīvesveidā un hobijos, nosaka raksturs. Kaut bieži vien nespējam to izprast, tomēr visas mūsu problēmas un likstas rodas bērnībā, jo tieši tad veidojas mūsu raksturs un vērtību sistēma.
Liela nozīme ir arī ģimenei un sociālajam slānim. Ja cilvēks audzis labā ģimenē, kas atrodas sociālā slāņa virspusē vai vidus slānī, tad iespējams, šim cilvēkam būs labāka izglītība un attīstītāks prāts. Ja cilvēks audzis ne visai saprotošā ģimenē, kura atrodas sociālā slāņa apakšā, tad iespējams, šis cilvēks nebūs ar augstāko izglītību un attīstītu domāšanu, bet tas atkarīgs no cilvēka iedzimtā rakstura, mērķtiecības un pacietīguma.
Jebkurā vecumā cilvēka stils attēlo to, kāds viņš ir un kā jūtas. Vislabāk ir tad, ja cilvēks savu stilu veido pats, neietekmējoties no apkārtējo spiediena un necenšoties iejukt pūlī vai kādā konkrētā sabiedrības slānī, pastāvot uz to, ka mēs katrs esam individuāla personība.
Cilvēks vēlas būt oriģināls un tādēļ pievienojas kādai no subkultūrām. Piemēram, kā goti, emo, hipiji, rādo u.c. Pievienojoties kādai subkultūrai, cilvēks nolemj vai viņa raksturs, iekšējās intereses un apkārtne ļauj viņam to izdarīt.
Daudzas subkultūras balstās uz katra cilvēka iekšējo pasauli. Cilvēks var būt jūtīgs kā emo, bet var būt tik pat dzīvespriecīgs, kā hipijs vai rādo. Var būt drūms kā goti, vai savāds, kā panki. Tāpat vien, cilvēks nepievienojas nevienai no subkultūrām. Uz to soli viņu pamudina dzīve. Ja cilvēkam ir problēmas dzīvē, tad viņš var darīt visu nepareizi, lai viņu pamanītu. Vai tieši otrādi, noslēgties sevī, bet var būt arī trešais variants. Izveidot oriģinālu stilu un uzvedību.
Lai arī kā tur nebūtu, katrs cilvēks var būt labs vai slikts, oriģināls vai parasts. Tas atkarīgs no iekšējās pasaules un rakstura.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация