Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:837810
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Nobeigums
1. Normatīvais regulējums attiecībā cilvēktiesībām uz privātās dzīves neaizskaramību ir plaši tulkojums, un tas paredz personu tiesību aizsardzību arī pret potenciālu privātuma aizskārumu, ko var radīt mikroshēmu implanta ievietošana, tādējādi:
1.1. neatkarīgām iestādēm vai amatpersonām ir jāveic pasākumi attiecībā uz mikroshēmu implanta ievietošanu, ieviešot tādu regulējumu kā privātuma ietekmes izvērtējumu, kas tiktu izmantots kā līdzeklis, lai identificētu un mazinātu riskus privātās dzīves neaizskaramībai;
1.2. ieviest vispār vienotus pasākumus iedzīvotāju izglītošanas jomā, informējot tos par potenciālu risku pakļaut tiesības uz privātās dzīves ierobežojumu.
2. Veikt normatīvo aktu grozījumus, kas atļauj veikt mihroshēmu implantēšanu personām, kas ir veikusi noziedzīgu nodarījumu, ar mērķi mazināt noziedzīgā nodarījuma statistiku un iespējams izskaust noziedzīgo nodarījumu kā tādu, paredzot ierobežot šo personu tiesības uz privāto dzīvi tādā līmeni, lai neapdraudētu tā privātās telpas robežas.
3. Nodrošinot cilvēktiesības attiecībā uz privāto dzīvo attiecībā uz personām, kuras brīvprātīgi ir piekrītoša un ir devušas skaidru un nepārprotamu piekrišanu mikroshēmas implanta ievietošanai, pēc iespējas, tādā apmērā kādas tās ir personai, kurai nav implantēta minētā ierīce.
4. Izstrādāt normatīvā akta regulējumu, kas paredz kārtību un veido vienotas sistēmas izveidošanai attiecībā uz jaunām tehnoloģijām cilvēktiesību aspekta būtībā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,70 €
Комплект работ Nr. 1383010
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация