Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:759137
 
Оценка:
Опубликованно: 19.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Darba vietai ir ļoti nozīmīga loma nodarbināto dzīvē, jo aptuveni trešo daļu no sava darba mūža mēs pavadām darbā, un lielāko daļu mūsu darba laika tieši mūsu darba vietā. Tāpēc ir ļoti svarīgi, ka nodarbinātais savā darba vietā tiešām justos labi, pēc iespējas ērti un droši. Pasaules prakse ir pierādījusi, ka labā un sakārtotā darba vietā pieaug darba ražīgums, samazinās nelaimes gadījumu un arodsaslimšanu skaits un nodarbinātie strādā efektīgāk.
Darba vieta vistiešākajā mērā parāda ari darba devēju attieksmi pret saviem nodarbinātajiem. Ja viņam rūp ne tikai firmas peļņa, bet ari savu darbinieku drošība un veselība, tad viņš parūpēsies, lai viņi savās darba vietās justos labi. Ar šo soli pretim nodarbinātajiem patiesībā iegūs ari pats darba devējs, jo nodarbinātie, jūtot pozitīvu attieksmi no vadības puses, jūtot, ka viņu drošība un veselība tiek cienīta, ari no savas puses centīsies atdarīt ar to pašu veikt uzticēto darbu pēc vislabākās sirdsapziņas. Uz labi iekārtotu un drošu darba vietu nodarbinātais dodas ar prieku, jo viņš zina, ka nebūs jādomā par visiem riskiem, kas eksistē viņa darba vietā un apdraud viņa drošību un veselību, savā darba vietā viņš varēs veikt darbu droši, jo par to ir padomājis viņa darba devējs.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1124237
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация