Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:636835
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.11.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Iepazīstoties ar šādu iespēju un izvēles pārpilnību kāds ir internetā, var šķist, ka darba meklēšana internetā ir pārāk grūts un sarežģīts pasākums. Taču vislabākā metode, kā atrast darbu, ir visu iespēju maksimāla izmantošana savā labā. Veiciet tirgus izpēti, uzrakstiet labu CV, meklējiet vajadzīgos kontaktus, izskatiet darba piedāvājumus un nosūtiet savu CV. Kādu laiku atstājiet savu datoru, jo nedrīkst aizmirst arī tradicionālās darba meklēšanas metodes, kuras var izrādīties vēl rezultatīvākas. Dodieties ārā, satieciet cilvēkus, iegriezieties bibliotēkās un neaizmirstiet caurskatīt arī vietējos laikrakstus.
Neaizmirstiet, ka meklējumi kibertelpā ir saistīti arī ar zināmu risku, jo reizēm var nedarboties kāds darbarīks vai hipersaite, darba piedāvājumi var būt kļūdaini vai novecojuši. Tomēr interneta izmantošana paplašina jūsu redzesloku un ievērojami uzlabo iespējas atrast tieši jums vispiemērotāko darba vietu. Taču var arī nepaveikties, jo tā tomēr daļēji ir tikai laimes spēle.
Darba meklētāju loks internetā ir ļoti plašs un piedāvājums ir milzīgs. Kā atrast sev nepieciešamo? Kā panākt to, lai tieši tevi pamana un uzaicina uz pārrunām?
Kā sākt savus darba meklējumus? Ja cilvēks nav īsti pārliecināts par saviem talantiem, tad palīgā var nākt bezmaksas testi, kas atrodami internetā. Izmēģiniet vairākus dažādus testus, lai salīdzinātu rezultātus, jo neviens no tiem nesniegs absolūtu patiesību. Iesākumam pamēģiniet Princeton Review Online (www.review.com, nepieciešama reģistrācija) un Career Key (www.ncsu.edu/careerkey).Testi jums sniedz tikai ieteikumus. Tas, ka pēc kāda testa rezultātiem iznāk, ka jūs būtu lielisks santehniķis, vēl nenozīmē, ka jūs nevarētu būt tikpat labs jurists.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1138218
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация