Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:279890
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.02.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Backups – dublējums, gadījumam ja aktīvie dati, kas glabājas uz diska tiek iznīcināti vai bojāti. Dublēšanu izmanto vērtīgo datu glabāšanai. Failu dublēšanai izmanto speciālas programmas un serverus, kas veic šo procesu, datu glabāšanu. Inkrementālā dublēšana un diferenciālā dublēšana, kurās atšķiras dublēšanas veidi. Piemēram, visi dati, kas nav mainīti, tie netiek atkārtoti dublēti. Dati tiek glabāti arhīvā. Datori, kas ir saslēgti tīklā un savienoti ar serveri veic datu apmaiņu. No visiem datoriem informācija tiek dublēta uz servera cietā diska un parasti serverī notiek tā sauktā spoguļošana - divi cietie diski, kas viens otru nepārtraukti kopē.

Bridges and Routers – Šīs ierīces savieno visus tīkla vadus kopā, bet katra no šīm ierīcēm pilda dažādas funkcijas. Tilts – funkcionāls bloks, kas savieno divus lokālos tīklus, kuriem ir vienādi loģiskā posma vadības protokoli. Maršrutētājs - pārraides tīkla ierīce, kas nodrošina datu pārraides maršruta izvēli tīklos, kuriem var būt atšķirīga arhitektūra un protokoli. Maršrutētāja ir pašam sava adrešu sistēma, ja tajā darbojas DHCP serveris, kas automātiski izdala adreses.

Bus Topology Failure – Ja tīkla vads būs bojāts, tad nebūs iespējams korekti savienoties ar ierīci, kura būs pieslēgta pie šī tīkla vada. Ir izveidota ierīce ar kuras palīdzību var pārbaudīt tīkla vadu darbību, ja ir bojāta kāda no 8 dzīslām, tad tā parādīs, kura ir bojāta.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация