Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:142183
 
Оценка:
Опубликованно: 23.11.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Saskaņā ar minēto noteikumu 8.punktu katastrofu medicīnas sistēmu plāno, vada un koordinē NMPD. Saskaņā ar minēto noteikumu 26.12.punktu, cietušo un viņu piederīgo informēšanas kārtību un sadarbības kārtību ar plašsaziņas līdzekļiem nosaka katastrofu medicīnas plānā.
Atšķirībā no 2013.gada Valsts katastrofu medicīnas plāna4 šobrīd spēkā esošajā, 2016.gada Valsts katastrofu medicīnas plānā,5 noteikts, ka Valsts policija ir sadarbības institūcija, kas nodrošina bojā gājušo cilvēku identificēšanu un uzskaiti. Taču 2013.gada Valsts katastrofu medicīnas plānā noteikts, ka Operatīvās vadības grupa organizē informācijas sniegšanu cietušo piederīgajiem. Sekojoši, vairāk atbalstāms viedoklis, ka dati tika nodoti prettiesiski, neievērojot noteikto kārtību, kaut arī M.Šica mērķis bija atbalstāms – neturēt neziņā bojā gājušo piederīgos, vienlaikus atbrīvojot no liekiem satraukumiem pārējos, kuru piederīgie atradās negadījuma vietā.
e. Augstākminētā kontekstā par M.Šica rīcības mērķi, jāmin, ka nodotie dati, neatkarīgi no uzskata, vai tie tika nodoti tiesiski vai prettiesiski, bija nepārbaudīta informācija, līdz ar ko M.Šica pārmetums Valsts policijai, ka tā publiskos datus tikai pēc datu pārbaudes, kam nepieciešams laiks, ir nekorekts. Līdz ar to, ja pieņem, ka M.Šica rīcība – datu nodošana – ir datu apstrāde - netika ievērots princips, ka informācijai jābūt pārbaudītai un ticamai.
Netika ievērots princips, ka datu apstrāde nepieciešama pārzinim likumā noteikto pienākumu veikšanai, jo saskaņā a tiesisko regulējumu Valsts policijai, nevis MNPD bija pienākums ziņot par bojāgājušajiem.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1381806
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация