Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:617531
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

• Visjaunāko – dizaina kolekciju ar vairāk nekā 100 priekšmetiem.
Līdzās pastāvīgajai ekspozīcijai muzejs apmeklētājiem sistemātiski piedāvā plašu izstāžu klāstu. Ik gadu tiek organizētas gan Latvijas, gan ārzemju dekoratīvās mākslas un dizaina izstādes. Nozīmīga loma muzeja darbībā ir arī radošajām darbnīcām un pasākumiem tādiem kā - audumu apdruka, vilnas velšana un citām aktivitātēm, kas paver iespējas ikvienam dalībniekam izpaust savu radošo fantāziju. Īpašu popularitāti pēdējos gados iemantojis sarunu cikls “Vārds Latvijas dizaineriem”, kas savā ceturtajā pastāvēšanas gadā izvērties plašākā pasākumu programmā “Vārds dizainam”.
Es uzskatu, ka šeit allaž ir interesantas un izcilas izstādes, laba gaisotne muzejā. Daudzi cilvēki no Facebook atsauksmēm saka, ka viņiem vislielāko atmiņu atstāj izstāde "Bērnu pasaule" , kur ir unikāla iespēja vērot senos bērnu tērpus, rotaļlietas un piederumus no A. Vasiļjeva kolekcijas. Toties man lielākā un siltākā atmiņa ar šo muzeju asociējas Rīgas pilsētas svētkos ,kad es biju pavisam maziņa un gāju ar savu vecmāmiņu skatīties filmas un repertuāru, kas tad bija aktuāls, cerams, ka kādreiz es šo jauko atmiņu varēšu atkārot, kaut arī es vairs neticu, ka tas būs iespējams. Es ieteiktu cilvēkiem apmeklēt šo muzeju ,taču pateicoties Covid-19 viņi to var izdarīt tikai virtuāli kā pats muzejs un citi saka : #paliec mājās.

Creative workshops and events such as fabric printing, wool rolling and other activities that open opportunities for each participant to express their creative imagination also play an important role in the museum's activities. In recent years, the negotiation cycle “Name for Latvian Designers” has gained special popularity, which in it’s fourth year of existence has expanded into a wider program of events “Name for Design”.
I believe that there are always interesting and excellent exhibitions here, and a good atmosphere in the museum. Many people from Facebook reviews say that they have the greatest memory of the exhibition "Children's World", which is a unique opportunity to watch ancient children's clothes, toys and accessories from A. Vasiļjev's collection. However, my biggest and warmest memory associated with this museum during the Riga City Festival, when I was very young and went to see movies with my grandmother, which was relevant then, hopefully someday I will be able to repeat this nice memory, although I no longer believe that it will be possible. I would recommend people to visit this museum, but thanks to Covid-19 they can only do it virtually and like the museum itself and others say: #stay at home.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация