Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:555718
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Abi varoņi filmas beigās mirst, Nina pirmizrādes dienā piedzīvo izšķirošo cīņu ar savu dubultnieci, sasniedzot kulmināciju izrādes laikā, un vienā no starpbrīžiem sevi nāvīgi sadūrusi, mirst. Savukārt Pols pateicoties senatora slepkavības lietai ir atradis ilgi meklēto slepkavu un, ar maksimālu atdevi cīnoties, tiek sašauts un nogalinājis slepkavu, filmas beigas mirst. Dubultnieki abu filmu galvenajiem varoņiem palīdz sasniegt dzīves mērķi, kas Ninai sniedz pilnības izjūtu un perfekciju dejā, un Polam sirdsmieru, misijas beigas, atmaksu.
Garīgais līdzsvars būvējot personību ir svarīgs priekšnosacījums, nesabalansētas personas identitātes simptoms ir nespēja integrēties, fundamentāla attieksmes un dzīves uztveres maiņa, bailes, kas ir dubultnieka veidošanās pamats. Dubultnieka klātbūtne izraisa ārprātu, personāžs cieš no vajāšanas murgiem, sazvērestības pret viņu, notiek nemitīgas saasināšanās līdz cīņa uz nāvi.
Sižetiski filmas ir vienkāršas, tomēr dubultnieka tēla klāt esamība padara tās interesantas, pievēršot skatītāja uzmanību un uzturot spriedzi, liek sekot līdzi notiekošajam. Filmas atainotas no galveno varoņu skatupunkta, ļaujot labāk izprast varoņus, iejūtoties viņu dzīves stāstos, izprotot rīcības motīvus, taču dzīves stāsta atainojumi ir tikai neliela mozaīkas daļa no kopējās ainas, kas filmas nobeigumā atstāj vielu pārdomām, gan par ticamības momentu, gan par nobeigumu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация