Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:796749
 
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Uzņēmums „PVI” iepazīstināja ar Vizplex e-papīra tehnoloģiju, kas tāpat kā uzņēmums „LG” un „Philips” izmanto elektronisko tinti no E-Ink. PVI piedāvādtie mazākie displeji, kuru izmēri ir starp 1.9 un 9.7 collām, tika laisti klajā šovasar. Tie paredzēti izmantošanai mobilajos telefonos, mūzikas atskaņotājos, elektroniskajās plāksnēs un grāmatās. Nākotnē tas varētu attīstīties kā: pjezoelektrisks materiāls, izrullējot automātiski parāda displeja krāsas; salokāms papīrs – jūs nekad nepateiksiet, ka tā ir elektroniska lasīšanas iekārta.
Tālākā nākotnē – interaktivitāte un sasaiste ar citām ierīcēm. Tiklīdz rodas iespēja iesaistīt lasītājus tai pat brīdī, kad viņi lasa, drukātās preses jēdziens pazūd. Faktiski šis elektroniskais papīrs vairs nav elektroniskais papīrs, bet gan ļoti ērta interneta konsole. Vienam (vai dažiem) mērķiem paredzēts dators. Kā mp3 pleijeri, kā video pleijeri. Tā arī beigu beigās unificēti informācijas pleijeri, protams, kādu laiku pastāvēs drukātā prese un periodika. Tiesa, ar laiku, krītoties pieprasījumam, izzudīs arī tā, vismaz lielākā daļa. Tas pats, pilnīgi iespējams, notiks ar grāmatām. Ir vērts pieminēt, ka informācijas struktūra tai laikā varētu būt drausmīgi komplicēta, informācijas pasniegšanas, meklēšanas un grupēšanas sistēmas attīstīsies līdz neiedomājamam līmenim, protams, tas viss pie nosacījuma, ja tehnoloģijas attīstās tai virzienā, kurā skatās vidusmēra cilvēki. Jo, pirms 50 gadiem neviens nespēja iedomāties, ka būs kaut kāds internets, pat ne konceptuāli. Un nevienam ne prātā neienāca nepieciešamība pēc personālā datora vai portatīva video pleijera utt. Kā rezultātā, ja pēkšņi jebkurā no iesaistītajām jomām notiks straujš un nesamērīgs lēciens, atklājums vai pagrieziens, attīstības scenārijs var būt kardināli atšķirīgs.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация