Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:139802
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.12.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Lai iespaids būtu spožs un neaizmirstams, var izmantot arī saudzējošo paņēmienu. Ja kāds ir nonācis neveiklā situācija, vietā, kur viņām nav jābūt, citiem komandas locekļiem viņam būtu jāraida žests, piemēram, klusa ieklepošanās vai kaut kas tamlīdzīgs, lai izietu no radušās situācijas un izrāde varētu turpināties. Tā arī skatītāji nepiefiksētu radušos kļūmi uz skatuves.
Dzīve ir viena liela teātra izrāde. Mūsu lomas mainās katru dienu, maskas krīt un to vietā nāk jaunas. Mēs paši izvēlamies savos lomas, bet to, cik veiksmīgi tās ir izvēlētas, secinām, pēc lomas nospēlēšanas. Un ja šī loma mums nav patikusi, tajā mēs varam vainot tikai un vienīgi sevi. Galvenais ir saglabāt savu identitāti, neizdzīvot cita dzīvi, un pēc tam teikt, ka visa dzīve ir izniekota. Vajag iejusties dažādos tēlos, kas saskan ar tevi, nevis izvēlēties lomu, kas tev galīgi neatbilst. Tā kā mēs dzīvojam vienreiz, mums sava loma šajā dzīvē ir jāspēlē no sirds, tā lai to gribētu atkārtot. Tas cik labi aktieri mēs esam vai neesam ikdienas situācijas, tas kā mēs noslēpjam savas skumjas un bēdas aiz neviltotiem smaidiem no rīta ejot uz darbu, parāda to cik labi lomas atveidotāji mēs esam. Un ja neviens nav pamanījis to, ka aiz šī viltotā smaida slēpjas asaras un bēdas, tas nozīmē tikai vienu, ka neviens nav atklājis tavu viltus izrādi, un tu esi licis publikai sev noticēt. Jebkurai izrādei ir smags un grūts gatavošanās process, lai izrāde būtu tāda, kādu viņu mums pasniedz. Bieži mēs neiedziļināmies cik smagi aktieri ir strādājuši, lai šī izrāde tāda kļūti, cik ļoti viņi ir iejutušies savās lomās, lai radīti ticamību, par šī tēla esamību. Jebkura loma, ko mēs spēlējam, jebkuras dekorācijas, starp kurām mēs atrodamies, tas viss ir ļoti svarīgi labai izrādei, izrādei, kurai visi noticētu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация