Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:128332
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.02.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

2005. gadā Eiropas Savienības tiesu struktūra ir bagātinājusies ar jaunu tiesu. Ar 2004. gada 2. novembra lēmumu Padome izveidoja Eiropas Savienības Civildienesta tiesu, izmantojot ar Nīcas līgumu piešķirto kompetenci izveidot tiesu palātas, kas piesaistītas Pirmās instances tiesai un kas īsteno Līgumā paredzēto tiesu kompetenci dažās īpašās jomās (EKL 220. panta otrā daļa un 225.a pants).
Tādejādi no 2006.gada sākuma Eiropas Kopienu Tiesas, kas atrodas Luksemburgā, ietvaros darbojas jau trīs tiesas: Eiropas Kopienu Tiesa, Pirmās instances tiesa un Eiropas Savienības Civildienesta tiesa. Jaunās specializētās tiesas kompetencē ietilps pirmajā instancē izskatīt domstarpības starp Eiropas Kopienām un to darbiniekiem, tostarp arī domstarpības starp visām struktūrām vai aģentūrām un to darbiniekiem. Šobrīd šo strīdu izskatīšana ir Pirmās instances tiesas kompetencē. Eiropas Savienības Civildienesta tiesas lēmumus varēs pārsūdzēt Pirmās instances tiesā.
Pirmās instances tiesas kompetencē ir visu indivīdu un dalībvalstu celto tiešo prasību izskatīšana pirmajā instancē, izņemot tās prasības, kas ir kādas tiesu palātas kompetencē vai tikai EKT kompetencē. Šobrīd Pirmās instances tiesas kompetencē ietilpst šādu prasību izskatīšana:…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1150988
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация