Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:462930
 
Оценка:
Опубликованно: 20.11.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pašlaik visā pasaulē darbojas tūkstošiem finansiālo institūciju. Nav svarīgi, cik banka ir liela, cik ražīga vai populāra, katra banka tiecas sasniegt savus konkrētos mērķus. Jau apskatot tikai Eiropu vien, varam redzēt milzīgu daudzumu banku ar līdzīgiem mērķiem. Lai gan galvenokārt visas bankas darbojas Eiropas Savienības pakļautībā, ir dažas konkrētas bankas, kuru mērķi ir vienlīdz svarīgi problēmu risināšanā. Lielākā daļa banku, kas pieder Eiropas Savienībai, galvenokārt rūpējas par ekonomisko attīstību vai ekonomikas pārveidošanu, tādējādi piedāvājot savām dalībvalstīm lielu finansiālo atbalstu. Aplūkojot manis augstāk minētos Eiropas Savienības banku veidus, es vēlētos tuvāk izpētīt pavisam cita veida finanšu uzņēmumu (banku), kas patiesībā atrodas Eiropā un apkalpo lielāko daļu Eiropas Savienības dalībvalstu. Citiem vārdiem sakot, šajā darbā iepazīstināšu Jūs ar Eiropas Padomes Attīstības banku, sniedzot pamatinformāciju par šo institūciju, tās vēsturi un tagadējo darbību.
Ļoti svarīgi, runājot par Eiropas Padomes Attīstības banku, ir minēt tās dibinātāju Eiropas Padomi. Lai gan daudzi, kas interesējas par politiku, nespēj saskatīt atšķirību starp Eiropas Savienību un Eiropas Padomi, šīs institūcijas ir pavisam atšķirīgas. Turklāt Eiropas Padome netiek uzskatīta par vienu no Eiropas Savienības institūcijām.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация