Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:385141
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Eiropas Savienības jaunatnes politika Latvijas jauniešus noteikti uzrunātu, jo izglītība, darbs un ģimenes dzīve ir tie labumi, kuri ir šīs politikas pamatā. Jaunajai paaudzei būs iespēja piedalīties dažādos pasākumos, semināros, konkursos, ko rīko Eiropas Savienība. Jau pašlaik ikvienam ir zināms tāds izglītības projekts kā Leonardo da Vinči. Līdzdalība Eiropas Savienības izglītības politikā viennozīmīgi palīdzēs jauniešiem integrēties sabiedrībā, kļūt patstāvīgākiem un aktīviem pilsoņiem.
Redz, plusu nav vairāk kā mīnusu … Ja mācēsim pareizi izlietot Eiropas Savienības finanšu līdzekļus, spēsim modernizēt veselības aprūpes sistēmu, īstenot sociālās aizsardzības politiku, nodrošināt vides saglabāšanu, izlīdzināt dzīves kvalitātes līmeni starp pilsētām un laukiem, tāpat, iesaistoties kopējā drošības politikas veidošanā, aizsardzības ziņā nostiprināsimies ne tikai vietējā mērogā, bet arī starptautiski, jo pasauli bez reģionāliem konfliktiem un organizētās noziedzības pārņem progresīvāki agresijas veidi, piemēram, terorisms.
Ir grūti paredzēt, ko referendumā nolems tauta. Rūpība, ko ieguldīsim vērtējot privātos un nacionālos ieguvumus un zaudējumus, palīdzēs atrast īsto atbildi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация