Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:764353
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.09.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

1. Raksturojiet ES juridisko arhitektūru īsumā.
Ar ES juridisko arhitektūru mēs visi saprotam Kopienas juridisko sistēmu. Tajā ir iekļautas tiesas un to savstarpējās attiecības, to locekļi un iekšējās organizācijas. Eiropas Kopienu tiesa, kā Kopienu tiesu varas iestāde sastāv no trīs tiesām – Tiesas, Pirmās instances tiesas un Civildienesta tiesas. Pirmās instances tiesa darbojas kopš 1989. gada, tā tika izveidota, lai uzlabotu Kopienu tiesiskās kārtības aizsardzības kvalitāti un efektivitāti, atvieglojot EKT darbu. Civildienesta tiesa darbojas kopš 2006. gada un nodrošina Tiesas darba metožu efektivitāti, atvieglojot PIT darbu.
Eiropas Kopienu tiesas izveidošanās ir cieši saistāma ar Eiropas integrācijas procesu. Tā tika izveidota 1952. gadā kā atsevišķa Eiropas Ogļu un tērauda kopienas institūcija. Kopienu tiesas locekļu skaits vienmēr ir bijis atkarīgs no ES dalībvalstu skaita. Tas ir pilnvarojis katru dalībvalsti nominēt savu tiesnesi darbībai Eiropas Kopienu tiesā. Pašlaik tā sastāv no 27 tiesnešiem un 8 ģenerāladvokātiem, kurus arī ieceļ dalībvalstu valdības uz sešu gadu termiņu, savstarpēji vienojoties. Gan tiesnešus, gan ģenerāladvokātus amatā var iecelt atkārtoti. Tie tiek izraudzīti no juristu vidus, kuriem ir vispāratzīta kompetence un neatkarība, un tie atbilst dalībvalstu izvirzītajām prasībām.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1124979
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация