Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:905753
 
Оценка:
Опубликованно: 13.05.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Eiropas Komisija pārstāv Eiropas Savienību dažādās starptautiskās organizācijās un forumos, lai atbalstītu EMS un ES politikas prioritātes. Arvien vairāk pieaugot eiro lomai pasaulē, eiro zonai ir vajadzīga spēcīgāka un efektīvāka starptautiskā pārstāvība.
Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka – pēc Eiropas Padomes apstiprināšanas Strasbūrā 1989.g. decembrī Parīzē 1990.g. 29.maijā tika parakstīts Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) dibināšanas līgums un stājās spēkā 1999.g. 28.martā. ERAB galvenais mērķis ir veicināt pāreju uz tirgus orientētu ekonomiku, sekmēt privātās un uzņēmējdarbības iniciatīvas Centrāleiropas un Austrumeiropas valstīs. Banka finansē projekta kreditēšanas un administrēšanas vajadzības, aizņemoties finanšu resursus starptautiskajā kapitāla tirgū.
• Eiropas Investīciju banka (EIB) – nodibināta ar Romas Līgumu 1957.g. EIB misija ir virzīt ES mērķus, nodrošinot ilgtermiņa finansējumu īpašiem kapitālieguldījumu projektiem. Viens no svarīgākajiem EIB mērķiem ir sagatavot kandidātvalstis dalībai ES.
• Eiropas Padomes Attīstības banka (CEB) – tika nodibināta 1956.g. un ir visvecākā starptautiskā finanšu institūcija Eiropā. Banka finansē projektu kreditēšanu, aizņemoties līdzekļus starptautiskajā kapitāla tirgū.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1241989
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация