Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:149588
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.04.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Beigās šis kabatas nazītis palika pie Oresta. Vienu dienu Ģedimins skriešus dodas pie Askolda, lai paziņotu, ka Orests ir miris. Viņš attaisījis visas saites un iedūris sev ar mazu kabatas nazīti. Šajā brīdi Askolds saprata, ka tas bija viņa aizmirstais nazītis. Runājot ar Ģediminu, Askolds pat jutās nedaudz labi, par drauga pašnāvību. Tā bija kā atriebība par piesprausto “ampelmaņa” zīmīti.
Bēru dienā, Askolds atcerējās par vēstuli. Īsāk sakot, vēstulē bija rakstīts par abu zēnu draudzību, par to kā jau no sākuma Orests saskatīja Askoldā gribasspēku, viņš vēlējās viņam palīdzēt, kā draugs draugam. Pat ja šī draudzība sastāvēja no visādām zobgalībām. Vēstules beigas bija ļoti patiesas, Orests teica, lai Askolds pierāda viņu draudzību nākamajā reizē ierodoties pie slimnieka. Un šajā brīdī Askolds sajuta vainas apziņu, ka viņš ieradās pie drauga, bet nezināja par vēstuli, un kas tajā rakstīts. Es domāju, ka arī kādam citam šis fragments visspilgtāk ir palicis atmiņā. Jo bez draudzības dzīve nav iedomājama. Arī man tā ir tuva, un draugi man ir svarīgi. Pati grāmata ir par galvenā varoņa rakstura audzināšanu, par to, kā viņš sasniedz savus mērķus, cik grūts ir bijis viņa ceļš. Taču grāmatā ir arī daudz citu labu atziņu, kā vienu no tām es minēju draudzību. Jo šo atziņu es uzskatu ļoti svarīgu. Katrs šajā grāmatā atradīs sev ko nepieciešamu, to, kas katram ir tuvāks.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1385723
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация