Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:986231
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.09.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Latvijas Hokeja federācija (LHF) un a/s Latfood kopīgi rīkoja akciju, kurā tika iesaistītas 20 hokejistu fotokartītes Latvijas Nacionālās izlases formas kreklos, kā arī to vārdi, taču atļauja, izmantot šo hokejistu fotokartītes, pašiem hokejistiem netika prasīta, to skaitā arī Artūram Irbem un Sandim Ozoliņam.
LHF sākotnēji piedāvāja A.Irbem un S.Ozoliņam 10 000$, lai viņi piekristu piedalīties Ādažu čipsu akcijā, taču šāds piedāvājums A.Irbi un S.Ozoliņu neapmierināja. Par spīti tam akcija tomēr tika uzsākta, izmantojot viņu fotokartītes, bez abu hokejistu piekrišanas. Tas A.Irbi aizvainoja, tādēļ viņš pēc Nacionālās hokeja līgas čempionāta beigām, kur pārstāv Karolīnas Hurricanes klubu, paziņoja ultimāta formā par nebraukšanu uz pasaules A grupas čempionātu hokejā pārstāvēt Latvijas valstsvienību, kamēr netiks doti paskaidrojumi un veikta vienošanās par notiekošo Ādažu čipsu akciju, kurā tiek izmantots Artūra Irbes vārds bez viņa paša piekrišanas. Artūrs Irbe skaidri un nelokāmi izteica savu attieksmi: “Runa nav par naudu, bet gan par attieksmi!” Tātad par godīgumu un atklātību!
Sākumā var likties, ka konfliktā ir iesaistījies vienīgi Artūrs Irbe un LHF ar a/s Latfood, kuru cēlonis ir Ādažu čipsu akcija, taču patiesībā tieši un netieši šajā konfliktā ir iesaistījušies daudzas personas, pat sabiedrības grupas.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1218374
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация