Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:828254
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.01.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Fen Šui - ķīniešu heomātija. Burtiski tulkojot nosaukumu 'fen šui" būtu "vējš un ūdens", bet patiesībā tā ir māciba par to ka patiesībā darbojas noslēpumainie zemes spēki, nodrošinot cilvēkam veselību, uzplaukumu un veiksmi. Fen šui - zinātne un māksla, kas palīdz ievirzīt, izlīdzināt un harmonizēt cilvēka labā šos spēkus, kas pazīstami ar nosaukumu "čī".

IZKĀRTOJUMS, ORIENTĀCIJA UN FORMA FEN ŠUI UN NEGATĪVO FAKTORU KOREKCIJA.
Mēbeļu izvietojums izstabā var ietekmēt visa mājokļa čī. gadās, ka mājokļa interjers ir izveidots acīm tīkams un uz to ir patīkami skatīties, bat iedzīvotāji vienalga ir nelaimīgi, jo čī plūsma nav sabalensēta.
Labākā dzībokļa forma - kvadrāts vai taisnstūris. Mājokļi neregulāru daudzstūru formās, kā piemēram "L" (tā saucamais "zābaks" vai "nazis"), burta "U" vai arī ļoti izstiepts taisnstūris (kad attālums starp sānu sienām ir lielāks nekā starp priekšējo un dibensienu), tiek uzskatīts par mazāk labvēlīgu un izvietojot mēbeles šādā istabā ir ļoti rūpīgi jādomā par fen šui. Par visnelabvēlīgākajiem uzskata kmājokļus, kuriem ir trijstūra forma, vai daudz stūru.
Dzīvoklī, kas pēc formas atgādina zābaku, virtuvi, laulāto guļamistabu un viesistabu, vajadzētu izvietot kopā pirms "kājas locītavas". Iegūt līdzsvaru šādā mājoklī iespējams ar stāvlampas, spoguļa vai dzīva koka podā palīdzību, kas novietoti stūrī, kas atbilst "kājas pacēlumam". Dzīvie koki vai augi, novitoti "papēža" daļā, noņems no šī stūr pārmērīgo slodzi. Ja dzīvoklis pēc formas atgādina nazi, spals būs spēcīgāks, nekā asmens, tāpēc galvenās istabas jāizvieto spalā.
Neregulārs daudzstūris ir negatīvs, jo kresajai un labajai sienai attiecībā no ieejas durvīm būtu jābūt proporcionālām. Ja vienā pusē ir izvirzījumi un negludumi, kā arī ja viena no sienām ir garāka par otru, tas var nelabvēlīgi ietekmēt mājas iedzīvotājus. mēģiniet nelabvēlīgu mājokļa formu kompensēt ar mēbeļu izvietošanu vai arī ar papildu sienu vai starpsienu izveidošanu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация