Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:613394
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.11.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Iezīmētās šūnās ir abu savienojumi, kas visskaidrāk sasaistās. Lai spētu pēc iespējas vieglāk izzināt situāciju noder zināšanas, kuras esam ieguvuši gadu gaitā. Noder prasme sasaistīt plašākas struktūras kopā, smelties zināšanās no citām, bet saistītām zināšanas struktūrām. Apdomājot problēmu mēs varam izvērtēt caur izveidotajām attieksmēm, vai mūsu atrisinājums atbilst prasītajiem vai morālajiem standartiem. Tas ir it sevišķi būtiski mūsdienu zinātnes darbiniekiem, kad visvairāk kapitāla tiek ieguldīts kara tehnikas attīstībā un tirgū. Pēc A. Broka teiktā: „Var jau sataisīt tādu skaistu ieroci, kas skaļi šauj. Varbūt pat sagrauj zemi, bet vai tas ir tā vērts?” Rīkojoties mēs izmantojam attīstītās prasmes, lai realizētu ieplānoto. Ja cilvēkam nav prasmes, viņš nevar fiziski izveidot to, ko domu pasaulē jau sev radījis.
Mūsdienās vissvarīgāk ir attīstīt tieši sev nepieciešamās fizikas nozares vai prast veidot partnerattiecības. Kā piemēru varu minēt, ka pašlaik ASV ir pārsātināta ar inženieriem, līdz ar to maksimāli tiek izmantotas iegūtās teorētiskās zināšanas. Tomēr manāma skaidra prātu novecošanās, jo netiek pietiekami stimulēta jauno zinātnieku attīstība. Tādēļ pēdējā laikā krasi tiek uzlabota izglītības kvalitāte ASV eksakto studiju augstskolās. Krievijas teritorijā, savukārt, uzplaukusi teorētiskā fizika. Nepieciešami inženieri, kas šīs zināšanas ieviestu praksē. Tomēr globalizācijas ietekmē inženieri ieplūst no citām valstīm, dzēšot inženieru trūkumu vismaz daļēji.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1246619
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация