Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:734246
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi par iegūtajiem tabulas datiem.
Lielākā sistoliskā un diastoliskā spiediena starpība pēc vingrinājuma izpildīšanas (Av) vērojama volejbolistiem (V grupa) (vidēji 126 mm Hg). Mazākā sistoliskā un diastoliskā spiediena starpība pēc vingrinājuma veikšanas (Av) vērojama fiziski netrenētiem jauniešiem (C grupa) (vidēji 95.5 mm Hg). Atšķirības spiedienu starpībās norāda uz jauniešu fizisko sagatavotību un to, cik labi tie ir trenēti (jo lielāka spiedienu starpība, jo vairāk sportists piemērots izturības sporta veidiem).
Lielākā vidējā spiedienu starpību starpība (Av-Am) vērojama volejbolistiem, mazākā - fiziski netrenētiem jauniešiem. Tas liecina par to, ka vislabākajā fiziskajā sagatavotībā ir volejbolisti.

Secinājumi.
Pētnieciskā darba sākumā izvirzītā hipotēze pēc datu apstrādes un analīzes ir apstiprinājusies - volejbolistiem ir vislielākā asinsspiediena starpība un tieši tādēļ viņi no visām trim sportistu grupām ir visvairāk piemēroti nodarboties ar sportu, kurā nepieciešama izturība.
Fiziski netrenēto jauniešu grupai vērojama vismazākā spiedienu starpība, kas liecina par to, ka šie jaunieši nav piemēroti vai arī nav pietiekami trenēti, lai nodarbotos ar sporta veidiem, kuros nepieciešama izturība. Šie jaunieši nespēj izturēt lielu maksimālo slodzi ilgstoši.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация