Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:649087
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.05.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Kopīgais un atšķirīgais vizītē Latvijā un Lietuvā
Abu prezidentu sasveicināšanās bija atšķirīgas. Covid-19 dēļ tikšanās reizē nebija rokasspiediena, bet Francijas prezidents nedaudz uzsita ar roku E.Levitsam pa plecu. Savukārt, Lietuvā E.Makrons un Lietuvas prezidenti sasveicinājās ar vārdiem un E. Makrons nedaudz noliecās Lietuvas prezidenta priekšā. Abās valstīs prezidentiem ārā bija uzvilktas sejas maskas, bet iekštelpās, runājot, tos novilka. Kopumā Lietuvas prezidenta un E.Makrona tikšanās likās vairāk draudzīgākā Lietuvā nekā Latvijā, jo Latvijā tikšanas reize bija vairāk saspringta.

Interesanti atgadījumi, kļūdas vizītes laikā un komentāri
Varēja novērot, ka nebija izcili aprēķināts laiks abu prezidentu foto sesijai pirmajā dienā, jo varēja redzēt , ka Francijas prezidentam kļuva neērti, ka ilgi fotografējas un tas ar žestu parādīja, ka pietiek un vajag fotogrāfiju arī ar sievām. Manuprāt, speciālam cilvēkam vajadzēja iedot šo signālu, nevis Francijas prezidentam. Kā arī varēja novērot, kad E.Makrons veica ierakstu viesu grāmatā, Bridžitei Makronai neparādīja, kur viņai ir jāstāv un tā apstājās blakus Latvijas prezidenta sievai, kaut gan tai bija jāstāv pie sava vīra un arī jāveic ierakstu grāmatā, kas beigās tika parādīts.
Nepatika tas, ka paziņojumā presei Latvijas prezidents gandrīz visu lasīja no lapiņas un reti skatījās uz publiku (kamerā) un neskatījās uz E.Makronu.. Toties patika Francijas prezidenta runa, jo tā bija vērsta vairāk Latvijas prezidentam (E.Makrons pagriezās pie E.Levitsa) nevis uz kamerām un runa bija daudz dzīvāka un atklātāka.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация