Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:950908
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

7. Komandas konflikti
Komandā radās ārējais konflikts, jo Beka (komandas dalībniece) vēlējās aiziet prom no komandas, jo viņai bija citādāks viedoklis par konkursa potenciālo priekšnesumu. Kā arī viņa bija viena no spēcīgākajām dalībniecēm, viņas aiziešana no komandas, radīja šaubas līderī par uzvaru konkursā, kā rezultātā izcēlās vēl viens ārējais konflikts komandā - komandas līdere Obrija bija pārņemta ar uzvaru konkursā, tā rezultātā radās konflikts starp visām komandas dalībniecēm un līderi.
Šī konflikta iemesls bija neveiksmīga komunikācija, atšķirīgi uzskati un vērtības. Jo Obrijai pašas svarīgākās bija tradīcijas – vienāds priekšnesums katru gadu. Un Beka to vēlējās mainīt.
Konflikts tika risināts rodot kompromisu tā, ka viena otrai atvainojās, Beka neaizgāja no komandas un līdere Obrija piekāpās un saprata, ka ir kaut kas jāmaina.
Šajā situācijā konflikts tika izrisināts. Komandas līdere spēja pielāgoties un uzklausīt citu viedokļus.

8. Lēmumu pieņemšana
Lēmums par Bekas iecelšanu līdera lomā.
1. Problēmas noteikšana – tā kā ar Obrijas vadīšanu visām bija skaidrs, ka konkursā neuzvarēs, bija vajadzība kaut ko mainīt. Šīs problēmas izpēte – katru gadu vienāda situācija un nekas netiek mainīts.
2. Informācijas ievākšana – ir manāma aizrautība no Bekas puses par to, ka vēlas uzvarēt un mēģina visu iespējamo, lai kļūtu pamanāmāka. Komandas līdere un viņas `labā roka` novēro Beku. Sākumā nespēj pieņemt Bekas citādās rīcības, kas viņām šķiet nepieņemamas.
3. Lēmuma īstenošana: Beka ar savām aizraujošajām idejām par priekšnesumiem un mūziku kļūst par līderi un Obrija atkāpjas un pieņem viņu, pārējās komandas meitenes pieņem šādu lēmumu.
4. Lēmuma rezultātā novērtēšana un kontrole: rezultātā šāds lēmums pozitīvi ietekmēja Bellas, jo uzvarēja konkursā ar Bekas izdomātu a capella priekšnesumu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация