Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:523358
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.08.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

3.4. Ģimeniska veida ārpusģimenes aprūpes nodrošinājums ir minēts arī pamatnostādnēs sociālo pakalpojumu attīstībai 2014.–2020.gadam minēto termiņu ietvaros, lai radītu iespēju vidusskolas vecuma jauniešiem, kuri uzturas pašvaldību bērnu ārpusģimenes aprūpes iestādēs, praktizēt patstāvīgās dzīves iemaņas, dzīvojot atsevišķi no citu vecuma grupu bērniem no valsts budžeta tika piešķirti 41 963 762 EUR (realizēšanas termiņš 2020.gads), kā arī uzlabot pašvaldību bērnu ārpusģimenes aprūpes iestāžu darbinieku zināšanas un prasmes sagatavot bērnus dzīvei pēc ārpusģimenes aprūpes beigām piesaistīts Eiropas Komisijas finansējums, kopējais projekta finansējums ir 999 618 EUR, to skaitā Latvijas (NVO) līdzfinansējums sastāda 44 948 EUR (realizēšanas termiņš 2016.gads 2.pusgads).
3.5. Autore atbalsts intensīvu un mērķtiecīgu valsts atbalsta iesaisti ģimeniska veida ārpusģimenes aprūpes nodrošinājumam, to skaitā starpprofesionāļu komandu izglītošanu un regulāru iesaisti jauno tendenču apgūšanā papildinot jau esošās zināšanas. Institūcija kā bērnu nams veicina bērna /jaunieša atstumtības risku, jo sabiedrības stereotipi paliek negatīvi nemainīgi jau gadiem, taču projekti, kuru ietvaros tiek izveidotas “Pusceļa mājas” vai audžuģimeņu atbalsta sistēmas veicina sabiedrības atvērtību uzlūkot šo problēmu no cita skata punkta. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация